Lichaamswerk

Volwassenen: voor lichaamsgerichte therapie verwijs ik graag door naar Dhartiaanse Dynamica, o.a. gespecialiseerd in lichaamsgerichte therapie, roptropraxis en psycho energetica.

Kinderen: kinderen hebben vaak te kampen met angst, onrust of verstoorde prikkelverwerking. Soms ligt hier een neurologische stoornis aan de basis (ASS, ADD, of een andere sensomotorische stoornis) maar soms gaat het om heel gevoelige kinderen die het moeilijk hebben met prikkelverwerking. Voor veel kinderen is het van belang om dan ook lichamelijk te gaan begrenzen. Massage is een van de oudste vormen van therapie. Het zorgt voor een diepe ontspanning van het lichaam en de geest en heeft een positieve invloed op de algemene weerstand.

Een heppiemassage wordt rustig opgebouwd en duurt een halfuur, in aanwezigheid van een ouder (of andere vertrouwenspersoon). De voorspelbare en weldoordachte massagebewegingen (gepatendeerde techniek van heppiemassage) zorgen voor structuur en rust, en de aromatherapie geeft alles een extra dimensie.

Prijs: 25€/massage, 90€ voor 4 beurten